Den ICF ČR

Vážené kolegyně, vážení kolegové,

na pátek 28. listopadu jsme pro vás s kolegy z Rady připravili Den ICF ČR!

Co se tedy chystá?

1. Otevřený seminář “Využití vizualizace v koučování”, 13:00 - 17:00. Účastí na tomto semináři získáte informace i praktické dovednosti, jak využít barvy, symboly a pomůcky k tomu, aby byl váš záznam z individuálního koučinku, týmového koučovacího setkání nebo semináře zajímavý a zapamatovatelný. Po absolvování semináře budete ihned schopni tyto nové dovednosti využít a udělat tak setkání s vámi více zapamatovatelným. POZOR! Seminář je otevřený. Budete s sebou moci vzít kolegu, klienta, nebo pozvánku přeposlat komukoliv, koho by mohl seminář zajímat.

Seminář je pro účastníky z řad ICF ČR dotován z rozpočtu organizace, takže jsou ceny nastaveny následujícím způsobem: člen ICF ČR - 330 Kč, člen ICF Global/ČAKO/EMCC - 990 Kč, nečlen - 1290 Kč.

2. Valná hromada členů ICF ČR, 18:00 - 20:30. Vy všichni zúčastnění budete mít jedinečnou možnost ovlivnit chod své profesní organizace, poznat své kolegy a vyjádřit svůj názor. Valná hromada bude řízena efektivně z hlediska obsahu i času. Přesto bude zajištěn dostatek prostoru pro diskusi a doporučení, které jistě budete mít.
  3. Předvánoční setkání, od 21:00 - poznávání kolegů, neformální povídání o životě koučů, sdílení, atd. atp. … při sklence vína nebo šálku čaje na závěr dne.

Můžete se zúčastnit jen některé z částí, ale budeme ještě raději, když spolu strávíme celé odpoledne až do pozdnějších večerních hodin. Vyhraďte si proto již dnes pro tuto akci čas v kalendáři! Vše se uskuteční 28. 11. 2014 od 13:00. Místo bude ještě upřesněno. Uděláme vše pro to, aby se všechny části akce konaly na jednom místě v Praze blízko MHD.