Přidejte se!
Využijte!

International Coaching Week

Coaching Week je globální aktivitou ICF – International Coach Federation – Mezinárodní federace koučů, kdy koučové, členové ICF, z různých zemí světa v jednom týdnu nabízejí své aktivity veřejnosti zdarma, podporují osvětu, oslovují širokou veřejnost a propagují filozofii a přínosy koučinku realizovaného dle standardů ICF. Koučové tyto aktivity připravují samostatně.

Rada ICF ČR zve všechny kouče organizované v profesní organizaci ICF, aby se připojili k této globální akci a vytvořili sami příležitost, kde mohou pod záštitou silné mezinárodní organizace koučink podpořit.

Které aktivity a jakým způsobem mohou či budou podporovat ICW? Jsou to:

"Diskusní společenský klub ICF koučů" v Praze

Pravidelně pořádaný Diskusní společenský klub ICF koučů proběhne tentokrát ve čtvrtek 22. května mezi 18.00 a 20.00 h již tradičně v Kavárně Slavia (CafeSlavia.cz). V rámci Mezinárodního týdne koučinku budou členové Komise pro etiku koučování, pod jejichž záštitou diskuzní klub probíhá a členové Rady české pobočky ICF odpovídat na vše, co příchozí o ICF, koučinku a koučování zajímá.

"Koučovací kavárna" v Českých Budějovicích

"Koučovací kavárna" v Českých Budějovicích se uskuteční v kavárně Espresso bar, Kněžská 28, a to v pondělí 19.5. od 13.00 do 17.00 h pod vedením Irmy Bohoňkové, PCC.

Co to je "koučovací kavárna"? Jedná se o otevřené setkání, kde se zájemci mohou ptát na vše, co je o ICF a ICF koučování zajímá, a mohou si po dohodě s přítomným koučem, členem ICF, domluvit a zažít koučování v max. délce 30 min.

Kontakt: ibohonkova@hrcc.cz

"Koučovací kavárna" v Plzni

"Koučovací kavárna" v Plzni se uskuteční v Avalon Café, Avalon Business Center, Poděbradova 1 a to ve středu 21. května od 9.00 do 15.00 h pod vedením Martiny Fau, ACC a Petra Sládka.

Co to je "koučovací kavárna"? Jedná se o otevřené setkání v kavárně, kde se zájemci mohou ptát na vše, co je o ICF a ICF koučování zajímá, a mohou si po dohodě s přítomným koučem, členem ICF, domluvit a zažít koučování v max. délce 30 min.

Kontakt: martina.fau@gmail.com
  petr.sladek@mindformer.com

"Koučovací kavárna" v Praze 2, Praze 4 a Praze 8

"Koučovací kavárna" v Praze 2 se uskuteční v Café Mezi zrnky na adrese Sázavská 19, a to v úterý 20. května a ve středu 21. května vždy mezi 11.00 a 15.00 h za účasti Mileny Židlické, ACC a Marty Petrášové, PCC.

Kontakt: milena.zidlicka@gmail.com
  mapetrasova@thecoaches.cz

"Koučovací kavárna" v Praze 4 se uskuteční v Office Café BB Centrum, Vyskočilova 1442/1a, a to v úterý 20. května mezi 9.00 a 11.00 h a ve čtvrtek 22. května mezi 14.00 a 17.00 h pod vedením Luďka Boušky.

"Koučovací kavárna" v Praze 8 se uskuteční v Mama Coffee na adrese Sokolovská 6, Karlín, a to ve středu 22. května od 14.00 do 17.00 h za účasti pana Luďka Boušky.

Kontakt: ludek@bouska.info

SIG Profesionální rozvoj koučů

SIG – Special Interest Group s názvem "Profesní rozvoj koučů" bude v úterý 20. května od 18.00 h hostit Mgr. Marcelu Janíčkovou, která účastníky naučí lépe se prezentovat pomocí tzv. "The elevator speech". Setkání proběhne prostorách společnosti Art of Change, s.r.o., na adrese Myslíkova 32, Praha 2. Vzhledem k tomu, že se jedná o aktivitu v rámci ICW, bude vstup pro nečleny ICF zdarma.

Kontakt: vit.sramek@gmail.com
  diana.kotkova@artofchange.cz

Projekt "Ježek v kleci" - koučovací zóny ve školách

V rámci projektu "Ježek v kleci" pod vedením Ivety Clarke, PCC, který se zaměřuje na koučování ve školách, mohou členové ICF ČR nabídnout "Koučovací zóny" ve školách.

Kontakt: iveta.clarke@your-new-frontiers.com

Individuální aktivity koučů - členů ICF

člen ICF termín místo akce kontakt e-mail telefon typ individuální akce
Jaroš Kamil 19. - 23. 5. 2014 Management School of Process Excellence,