Jak se stát členem ICF International a
ICF Česká republika

Chcete se stát členem ICF?

Stačí vyplnit přihlášku ICF Global a platební kartou uhradit členský poplatek.

Roční členský poplatek v globální organizaci ICF činí 245 USD.

Chcete se stát členem české pobočky ICF - ICF ČR?

Podmínkou pro členství v české pobočce je uhrazení členského poplatku na mezinárodní úrovni. Lokální členský poplatek se hradí jednoduše spolu s globálním členstvím, proto při úhradě globálního poplatku nezapomeňte zvolit svoji příslušnost k ICF Czech Chartered Chapter. Poplatek za roční členství v ICF ČR je stanoven na 70 USD na rok.

Členství je platné vždy na období 1. 4. daného roku do 31. 3. roku následujícího; můžete se však přihlásit kdykoli během roku. Adekvátní výše členského polatku pro příslušný rok bude automaticky přepočítána v rámci on-line přihlašovacího procesu.

Aby Vaše členství bylo platné v souladu s platnými  Stanovami Spolku - viz bod VIII Stanov, je nutné vyplnit přihlášku, o které na základě vyjádření Komise pro etiku profesionálního koučování rozhoduje Výbor ICF ČR.
Formulář přihlášky k vyplnění naleznete na webu ICF ČR zde.
Výsledek přijímacího řízení Vám bude sdělen e-mailem v co nejkratším termínu.

On-line vstup do elektronického systému ICF Global najdete zde.

Jste-li v této době členem ICF potažmo ICF ČR, nezapomeňte prodloužit své členství nejpozději do 31. března tohoto roku.

Pro prodloužení členství klikněte na

Renew Now!

a zvolte ICF Czech Chapter.