Proč koučink?

Vítejte v sekci, kde je našim cílem představit vám přínosy a hodnotu koučinku. Věříme, že Vám na těchto webových stránkách nabídneme dostatek informací o této mimořádné metodě. Přesto, nejlepší způsob, jak poznat skutečnou hodnotu koučinku, je jednoduše jej vyzkoušet, což vám vřele doporučujeme.

Na otázku „Proč koučink“ vám nabízíme jednoduchou odpověď: „protože se vám to ohromně vyplatí“.

Jste-li klient, pak proto, že je to mimořádná příležitost k zastavení se a cílenému zamyšlení nad tématy jednoduchými i komplexními. Koučink je možnost pohybovat se v  prostoru, kde vám nikdo neradí, kde můžete prozkoumávat a objevovat své vlastní myšlenky, posilovat vědomé bytí, rozvíjet odvahu, směřování ke konstruktivním řešením i tvořivost, posilovat svou odbornost a profesní i lidskou prosperitu. Kouč jako partnerský průvodce na této cestě jistí vaše bezpečí a směřování k cíli.

Jste-li manažer, pak proto, že koučink je mimořádně efektivní rozvojová metoda, která vám přinese skutečné a trvalé výsledky.

Jste-li kouč nebo přemýšlíte o dráze kouče, pak proto, že je to profese, která přispívá k tomu, aby se svět stal lepším místem k bytí.

Užitečné informace o tom, co to koučink vlastně je a jak probíhá, najdete na stránce Co je ICF koučink.

Další informace naleznete také v této sekci na stránkách Přínosy koučinku jako metody a Výsledky průzkumů.