Gratulujeme ke zvolení do orgánů Spolku ICF ČR a přejeme mnoho úspěchů

Dovolujeme si Vám oznámit, že na Členské schůzi ICF ČR, která proběhla 20. září, byl zvolen třetí člen do Kontrolní komise Spolku (Jana Štěpánková) a naši zástupci do Výboru, statutárního orgánu Spolku. Na svém prvním zasedání 5. října se pak zvolení členové Výboru jednomyslně shodli na rozdělení pozic prezidenta (Soňa Staňková) a dvou víceprezidentů (Lenka Zelingrová a Ondřej Filip).

Podvečer s ICF ČR - přednáška a předvánoční setkání - 6. 12. 2018

Využijte další příležitost k setkání.

Zúčastněte se přednášky a diskuze k závěrečné zprávě z rozsáhlého výzkumného projektu vedeného prof. Passmorem z Velké Británie o koučování a mentorování v prezentaci Ph.Dr. Veroniky Langrové Ph.D., PCC (ICF ČR) a Ph.Dr. Pavlíny Honsové (VŠE) o Eropském výzkumu koučování a mentorování (16.00 registrace, 16.30 - 18.15 přednáška a diskuze), na které navážeme volnou zábavou předvánočního setkání členů Spolku (18.30 - 21.30) v Hotelu Villa, Okrajní 1, Praha 10.

Bližší informace naleznete v pozvánkách.

ICF zveřejnila změny v obnově ICF certifikací pro rok 2018

Zkontrolujte si platnost své ICF certifikace a zjistěte podmínky pro obnovu zde.

Jste člen české pobočky a plánujete pro její členy seminář s využitím loga ICF ČR?

Vedení Spolku zpracovalo podmínky a žádost pro realizaci seminářů s využitím loga ICF. Podívejte se na pravidla realizace zde.

ICF ČR získala osvědčení o kvalifikované autorizaci Hospodářské komory ČR v oboru "koučink" na příští tři roky

Hospodářská komora České republiky
S radostí vám oznamujeme, že na základě žádosti ICF ČR a následného doporučení Autorizační komise Hospodářské komory ČR prezident Hospodářské komory ČR pan Vladimír Dlouhý rozhodl o udělení kvalifkované autorizace v novém oboru "koučink" na období 5. 12. 2016 – 4. 12. 2019 pod registračním číslem 126/1530/2016. Stáváme se tak autorizovaným společenstvem, které zabezpečuje společné činnosti a služby pro podnikatelskou sféru působící v oboru autorizace, který reprezentujeme. Certifikát zde [PDF 140 KB]