Novinky

Odpoledne s ICF ČR - Setkání se zástupci ICF Global a Členská schůze ICF ČR - 20. 9. 2018

Zveme vás na setkání s nejvyššími představiteli ICF Global, kteří navštíví Prahu a mají zájem se setkat se členy české pobočky. Máte jedinečnou příležitost zúčastnit se tlumočeného osobního setkání, získat odpovědi na své otázky a dozvědět se nejnovější zprávy přímo z ústředí naší světové organizace. Po přestávce se po půl roce opět sejdeme v rámci  mimořádné členské schůze našeho Spolku, kde mimo jiné budou představeny projekty našich členů zaštítěné vedením ICF ČR a proběhnou volby do Výboru Spolku a Kontrolní komise. Přijďte rozhodnout, kam v příštích dvou letech bude směřovat činnost české pobočky ICF, přijďte se potkat se svými kolegy.

Pozvánka bude rozeslána do konce srpna.

Časový harmonogram:           15.00 - 17.00        setání se zástupci ICF Global
                                                17.00 - 17.30        přestávka
                                                17.30 - 18.00        registrace na Členskou schůzi
                                                18.00 - 20.00        Členská schůze

Výzva pro členy - zúčastněte se projektu ICF ČR

Hledáme kouče - dobrovolníky s časovou kapacitou 6 - 12 hodin ročně k zapojení do 2. ročníku "Pro-bono CSR projektu", pořádaného ve spolupráci ICF ČR a Nadace Terezy Maxové (NTM).

Svůj zájem o zapojení do projektu, spolu s informací o místě Vašeho působení a počtu hodin, které nabízíte zdarma, prosím potvrďte obratem Zuzaně Treglerové na email: zuzana.treglerova@gmail.com

Více informací zde.

ICF zveřejnila změny v obnově ICF certifikací pro rok 2018

Zkontrolujte si platnost své ICF certifikace a zjistěte podmínky pro obnovu zde.

Jste člen české pobočky a plánujete pro její členy seminář s využitím loga ICF ČR?

Vedení Spolku zpracovalo podmínky a žádost pro realizaci seminářů s využitím loga ICF. Podívejte se na pravidla realizace zde.

ICF ČR získala osvědčení o kvalifikované autorizaci Hospodářské komory ČR v oboru "koučink" na příští tři roky

Hospodářská komora České republiky
S radostí vám oznamujeme, že na základě žádosti ICF ČR a následného doporučení Autorizační komise Hospodářské komory ČR prezident Hospodářské komory ČR pan Vladimír Dlouhý rozhodl o udělení kvalifkované autorizace v novém oboru "koučink" na období 5. 12. 2016 – 4. 12. 2019 pod registračním číslem 126/1530/2016. Stáváme se tak autorizovaným společenstvem, které zabezpečuje společné činnosti a služby pro podnikatelskou sféru působící v oboru autorizace, který reprezentujeme. Certifikát zde [PDF 140 KB]