Mezinárodní týden koučování ICW 2019

Týden zaměřený na propagaci profesionálního koučování se letos můžete těšit v týdnu od 13. do 19. května 2019. Cílem International Coaching Week je přiblížit široké veřejnosti profesionální koučink a ukázat, jak výrazný posun může vnést do života každého z nás. Profesionální kouči z celého světa nabízejí v tomto Týdnu své aktivity bez nároku na honorář, propagují filozofii a přínosy koučování podle standardů ICF a seznamují veřejnost s rozdíly mezi profesionálním koučováním a tím, co se za koučování často vydává.
Během Mezinárodního týdne koučování má každý možnost zažít účinek koučování na vlastní kůži. Zájemci o tuto zkušenost z řad veřejnosti si mohou vybrat některou z akcí v našem kalendáři. Obecně prospěšné společnosti, firmy a další instituce z celé České republiky mají možnost uspořádat ukázkovou koučovací akci pro své klienty nebo zaměstnance ve svých prostorách. Máte-li zájem, kontaktujte nás.

International Coaching Week každoročně vyhlašuje Mezinárodní federace koučů (ICF), v České republice je organizován ICF ČR.

Najdete nás i na facebookku: ICW 2019 - https://www.facebook.com/koucovaci.zony/  a na twitteru https://twitter.com/ICFczech

Tým ICW 2019

Prodlužte své členství v ICF

Proč být členem ICF
Koučové a koučky, ICF vám poskytuje nástroje, zdroje a komunitu, která vám pomůže uspět jako profesionální kouč. Investujte do sebe, obnovte své členství v ICF a zůstaňte součástí této globální komunity. Pokud jste členy ještě nebyli, máte právě teď příležitost Klikněte na odkaz a za pár minut můžete být součástí největší organizace sdružující více než 30 tisíc profesionálních koučů ze 128 zemí celého světa. (Nezapomeňte zakliknut českou pobočku ICF.) Podrobnosti o členství najdete zde.

„Tak, jako každý rok jsem prodloužila své členství v ICF a současně i v ICF ČR. Své členství chápu nejen jako podporu svého osobního brandu, ale také jako podporu organizace, která hájí mé zájmy na koučovacím trhu a jasně ukazuje mantinely profesionálního koučinku,“ říká Blanka.

ICF zveřejnila změny v obnově ICF certifikací pro rok 2018

Zkontrolujte si platnost své ICF certifikace a zjistěte podmínky pro obnovu zde.

Jste člen české pobočky a plánujete pro její členy seminář s využitím loga ICF ČR?

Vedení Spolku zpracovalo podmínky a žádost pro realizaci seminářů s využitím loga ICF. Podívejte se na pravidla realizace zde.

ICF ČR získala osvědčení o kvalifikované autorizaci Hospodářské komory ČR v oboru "koučink" na příští tři roky

Hospodářská komora České republiky
S radostí vám oznamujeme, že na základě žádosti ICF ČR a následného doporučení Autorizační komise Hospodářské komory ČR prezident Hospodářské komory ČR pan Vladimír Dlouhý rozhodl o udělení kvalifkované autorizace v novém oboru "koučink" na období 5. 12. 2016 – 4. 12. 2019 pod registračním číslem 126/1530/2016. Stáváme se tak autorizovaným společenstvem, které zabezpečuje společné činnosti a služby pro podnikatelskou sféru působící v oboru autorizace, který reprezentujeme. Certifikát zde [PDF 140 KB]