ICF CZECH REPUBLIC - Pro členy/Novinky

Výzva pro členy - zúčastněte se projektu ICF ČR

Hledáme kouče - dobrovolníky s časovou kapacitou 6 - 12 hodin ročně k zapojení do 2. ročníku "Pro-bono CSR projektu", pořádaného ve spolupráci ICF ČR a Nadace Terezy Maxové (NTM).

Svůj zájem o zapojení do projektu, spolu s informací o místě Vašeho působení a počtu hodin, které nabízíte zdarma, prosím potvrďte obratem Zuzaně Treglerové na email: zuzana.treglerova@gmail.com

Více informací zde.

Členská schůze naší profesní organizace, která proběhla 19. 4., přinesla nové členy orgánů Spolku, nápady a energii.

Rádi vás informujeme, že zápis z jednání členů ICF ČR naleznete zde. Kontakty na kolegyně a kolegy zvolené do orgánů Spolku naleznete zde.

ICF zveřejnila změny v obnově ICF certifikací pro rok 2018

Zkontrolujte si platnost své ICF certifikace a zjistěte podmínky pro obnovu zde.

Jste člen české pobočky a plánujete pro její členy seminář s využitím loga ICF ČR?

Vedení Spolku zpracovalo podmínky a žádost pro realizaci seminářů s využitím loga ICF. Podívejte se na pravidla realizace zde.

ICF ČR získala osvědčení o kvalifikované autorizaci Hospodářské komory ČR v oboru "koučink" na příští tři roky

Hospodářská komora České republiky
S radostí vám oznamujeme, že na základě žádosti ICF ČR a následného doporučení Autorizační komise Hospodářské komory ČR prezident Hospodářské komory ČR pan Vladimír Dlouhý rozhodl o udělení kvalifkované autorizace v novém oboru "koučink" na období 5. 12. 2016 – 4. 12. 2019 pod registračním číslem 126/1530/2016. Stáváme se tak autorizovaným společenstvem, které zabezpečuje společné činnosti a služby pro podnikatelskou sféru působící v oboru autorizace, který reprezentujeme. Certifikát zde [PDF 140 KB]