Novoroční večírek členů ICF ČR: 16. 1. 2018 od 17:00

Rok s rokem se sešel a opět Vás co nejsrdečněji zveme na přátelské novoroční setkání do Restaurace "Kočár z Vídně" v úterý 16. ledna od 17.00 h.

Workshop Etika ICF profesionálního kouče: 18. 1. 2018 od 16:00

Zveme nejen nové kolegyně a kolegy, ale všechny, kteří chtějí ověřit své znalosti, prodiskutovat názory a zvýšit svoji citlivost na téma ICF Etického kodexu. Erudovanou průvodkyní účastníkům bude profesionální koučka, předsedkyně Komise pro etiku koučování ICF ČR a externí spolupracovník Etické komise ICF Global Marta Anna Petrášová, PCC.

Účastníci semináře získají 3 body následného vzdělávaní ICF Global v oblasti etiky. Pro obnovu ICF certifikace, případně její získání, jsou podmínkou. Na seminář se prosím registrujte na webu.

Termín: 18. ledna 2018
Čas: registrace - 16:00, zahájení semináře - 16:30
Místo: Hotel Villa - Okrajní 1, Praha 10
Ceny: členové ICF ČR - 300
členové ICF, ČAKO, EMCC - 600
ostatní - 800

ICF ČR získala osvědčení o kvalifikované autorizaci Hospodářské komory ČR v oboru "koučink" na příští tři roky

Hospodářská komora České republiky
S radostí vám oznamujeme, že na základě žádosti ICF ČR a následného doporučení Autorizační komise Hospodářské komory ČR prezident Hospodářské komory ČR pan Vladimír Dlouhý rozhodl o udělení kvalifkované autorizace v novém oboru "koučink" na období 5. 12. 2016 – 4. 12. 2019 pod registračním číslem 126/1530/2016. Stáváme se tak autorizovaným společenstvem, které zabezpečuje společné činnosti a služby pro podnikatelskou sféru působící v oboru autorizace, který reprezentujeme. Certifikát zde [PDF 140 KB]

Změna v pravidlech pro obnovu certifikací

Změna v pravidlech pro obnovu certifikací.

Končí-li vaše ICF certifikace 31. 12. 2016 a později, budete při její obnově potřebovat alespoň 3 CCE v oblasti etiky koučování.

Toto pravidlo bylo přijato k podpoře a udržení etické kompetentnosti a povědomí.

CCE body za etiku je možné získat na trénincích zaměřených na etiku, které mají přiznané CCE body.

Jako speciální službu ICF Global a Ethics Community of Practice připravili on-line kurz etiky, po jehož dokončení získáte 3 CCE body v oblasti etiky. Tyto body se započítávají do potřebných 24 CCE bodů kategorie Core Competencies.

On-line kurz je přístupný zde: http://coachfederation.org/about/landing.cfm?ItemNumber=4182

První mezinárodní konference ICF ČR "Síla koučování" - kdo byl oceněn?

Mezinárodní fórum "Síla koučování" pořádané českou pobočkou ICF v rámci mezinárodní akce ICF on Tour: Coaching Beyond Boundaries u příležitosti 20. výročí vzniku ICF a 10. výročí působení ICF v ČR pod záštitou pana Vladimíra Dlouhého, prezidenta Hospodářské komory ČR, proběhlo v listopadu 2015.

V 1. ročníku soutěže Nejlepší projekt roku 2015 zaměřený na rozvoj koučovací kultury ve firmě dostal nejvíce hlasů projekt společnosti IRESOFT prezentovaný pod názvem "Iresoft jako hra". Tento projekt bude nominován v příštím roce na udělení International Prism Avard 2016 ICF Global. Srdečně gratulujeme! Přihlášené projekty si můžete pročíst zde.

Ocenění za vznik a rozvoj české pobočky ICF získaly:
Monika Barton, PCC
Andrea Klinčoková