Prohlašuji, že všechny údaje v registru jsou pravdivé a v souladu s etickým kodexem, který znám a dodržuji. Znám a dodržuji základní kompetence profesionálního ICF koučování.

Příjmení a jméno Radová Monika Radová Monika
Certifikace
Region působení Hlavní město Praha, Plzeňský kraj, Středočeský kraj
Preferované oblasti Kariérový koučink, Životní koučink
Koučovací jazyky čeština
Hodin praxe 30 hodin
ICF vzdělání 65 hodin
Další vzdělání 0 hodin
Email monika.radova@medicoach.cz
Telefon +420 605 100 810
Telefon2
Web www.medicoach.cz
Web 2
Krátká osobní
charakteristika

Věřím, že když včas odhalíme své potřeby a budeme je umět dobře komunikovat, dosažení vytyčených cílů bude stále snazší. Komunikační dovednosti, otevřenost, motivace, intuice, vnímání vlastních hranic, seberozvoj, všímavost, týmová spolupráce, vzdělávání, vedení týmu - jsou témata, která mi jsou blízká.

Působím jako pedagog, vedoucí týmu, kouč a konzultant. Ve své práci těžím z vlastní zkušenosti pedagoga v mateřské škole, sociálního pracovníka a sociálního pedagoga. Zkušenosti propojuji s aktivním nasloucháním svých klientů, aby během koučovacích sezení i společných přednášek či workshopů dosáhli těch nejvyšších možných cílů. To vše za pomoci koučovacích technik, technik mindfullness a technik řízení lidských zdrojů.

Specifické tréninky pro kouče

Název Vzdělávací instituce Počet hodin Typ tréninku Rok ukončení Certifikát
Coach Training Program QED Group,a.s. 65 ICF - ACSTH 2018 radova-acsth-certificate-koucovani-1--1574524980.jpg

Detail specifického tréninku pro kouče

Pro zobrazení detailu klikněte na název v tabulce tréninků.