Prohlašuji, že všechny údaje v registru jsou pravdivé a v souladu s etickým kodexem, který znám a dodržuji. Znám a dodržuji základní kompetence profesionálního ICF koučování.

Příjmení a jméno Zelingrová Lenka Zelingrová Lenka
Certifikace
Region působení Hlavní město Praha, Liberecký kraj, Pardubický kraj , Plzeňský kraj, Středočeský kraj
Preferované oblasti Kariérový koučink, Sportovní koučink, Státní správa, Top Executive, Životní koučink
Koučovací jazyky čeština
Hodin praxe 2000 hodin
ICF vzdělání 166 hodin
Další vzdělání 160 hodin
Email zelingrova@koucinkcentrum.cz
Telefon +420777228962
Telefon2 +420241401795
Web www.koucinkcentrum.cz
Web 2 www.coedu.cz
Krátká osobní
charakteristika

Mými klienty jsou seniorní manažeři, majitelé firem, investoři. Lidé z businessu, kteři chtějí žít kvalitní život. Zvyšovat svou odolnost a snažit se být uvnitř sebe v klidu, v práci i doma.

Můj přístup je integrativní. Absolvovala jsem za svou 13ti letou praxi kouče více než 1.000 hodin tréninků zaměřených na práci s lidmi a jejich výkonem. Každé sezení je jiné.
Neplýtvám časem. Sama ho nemám. Snažím se i svým klientům maximálně možně čas ušetřit tím, že budou plně věnovat pozornost promýšlení změny v rámci koučovacího rozhovoru. Změnu pak následně aplikují mimo koučovací sezení. A co je největší přidaná hodnota spolupráce? Klienti zmiňují: jiný úhel pohledu, možnost se vůbec na situaci takto podívat, nehodnocení - dost prostoru pro své vlastní přemýšlení, sdílení, udržení pozornosti u tématu, rozhodovat s čistou hlavou, nebýt sám, hledat odpovědi, šetřit čas, nastavit si zrcadlo, vyjet ze stereotypu, zlepšovat se. Nejčastější otázka po dobrém koučinku? Sakra jak je možné, že jsem si na to nepřišel sám, vždyť jsem to všechno věděl. Odpověď: Protože jsi uvnitř situce, díky spolupráci se dostaneš mimo ni. A tam je mnoho prostoru, který jsi zatím neviděl. Těším se na spolupráci s Vámi.

Specifické tréninky pro kouče

Název Vzdělávací instituce Počet hodin Typ tréninku Rok ukončení Certifikát
The Prague Inner Game Conference 2009 The Inner Game Timothy Gallweye a PCI Sira Johna Whitmora ve spolupráci s Koučink Centrem 8 ICF - CCE inner-game-c-cce-schilderova-1258381546.jpg
The Prague Inner Game Workshop The Inner Game Timothy Gallweye a PCI Sira Johna Whitmora ve spolupráci s Koučink Centrem 6 ICF - CCE inner-game-cce-schilderova-1258381433.jpg
NLP Coaching and Strategies of Genius Dilts Strategy Goup ve spolupráci s Institutem pro NLP 16 Bez ICF akreditace robert-dilts-nlp-l-schilderova-1258381584.jpg
Leaderhip and Management Coaching Training Koučink Centrum, s.r.o. ve spolupráci s Performance Consultats International Ltd. 16 Bez ICF akreditace john-2007-schilderova-1258381282.jpg
Global Leadership Challenges and Coaching for Organization Success Performance Consultants Sir John Whitmore 8 Bez ICF akreditace leadership-whitmore-schilderova-1258381144.jpg
Emoční inteligence a leadership (Emotional Inteligence in Coaching and Leadership) Performance Consultants Sir John Whitmore 8 Bez ICF akreditace eq-leadership-john-schilderova-1258381104.jpg
Trénink Trenérů (Trainers Training in Transformation) Erickson College international 64 Bez ICF akreditace trainers-training-l-schilderova-1258381485.jpg
Koučování rodinných a partnerských vztahů I. (Family and Couples Coaching) Koučink Centrum, s.r.o. ve spolupráci s Erickson College Kanada 24 Bez ICF akreditace family-coaching-l-schilderova-1258381239.jpg
Týmový koučink (Team Coaching) Koučink Centrum, s.r.o. ve spolupráci s Erickson College Kanada 24 ICF - CCE team-coaching-lenka-schilderova-1258381629.jpg
Neuro Lingvistické programování pro kouče (NLP for Coachees) Koučink Centrum, s.r.o. ve spolupráci s Erickson College Kanada 24 Bez ICF akreditace nlp-for-coachees-l-schilderova-1258381320.jpg
Koučink - Věda i Umění (The Art and Science of Coaching) Koučink Centrum, s.r.o. ve spolupráci s Erickson College Kanada 128 ICF - ACSTH tasc-lenka-schilderova-1258381186.jpg

Detail specifického tréninku pro kouče

Pro zobrazení detailu klikněte na název v tabulce tréninků.