Specializace

Hodiny praxe 200 hours
Hodiny ICF vzdělání 146 hours
Další vzdělání 130 hours

Certifikace profesionálního kouče /PCC/ a praktika NLP jsem dosáhla v Lucembursku. Koučinku se věnuji od roku 2018. Dlouhá léta jsem pracovala v oblasti klientského servisu a byla vždy pro své klienty empatickým posluchačem a oporou. Věřím, že každý má v sobě obrovský potenciál a záleží jen na nás samotných jestli ho dokážeme využít a najdeme svou cestu. Všichni můžeme žít spokojeným životem, žijeme-li v souladu sami se sebou.

Po 13-ti letech v zahraničí jsem zpět v Praze a nabízím Vám koučink v češtině, francouzštině, angličtině.

I achieved my certification as a professional coach /PCC/ and practitioner NLP in Luxembourg. I have been coaching since 2018. Many years I have worked in client service and have always been an empathetic listener and support for my clients. I believe that everyone has a huge potential and it is up to us if we can use it and find our way.  We can all live a happy life if we live in harmony with ourselves.

After 13 years abroad I am back in Prague and offer coaching in Czech, French, English.

Specifické vzdělání kouče

Název Vzdělávací instituce Hodiny Typ tréninku Rok ukončení Certifikát
INLPTA TCF Developement Sarl 130 Nepoužívat 2023 Náhled
Coaching Ways Momento Sarl 146 ICF ACTP 2019 Náhled

Zajímá vás, co reprezentují profesní certifikace ACC, PCC, MCC uvedené u jmen koučů?

Více o certifikacích ICF