Elektronické hlasování

Welcome!

This community is for professionals and enthusiasts of our products and services.
Share and discuss the best content and new marketing ideas, build your professional profile and become a better marketer together.

0

Jak mohu předem ovlivnit materiály, které budou předmětem hlasování?

Avatar
Jan Novák

Mohu nějak ovlivnit podobu materiálu, který bude Per-Rollam schvalován celou členskou základnou? Mohu nějak vstoupit do společné diskuze?

Avatar
Discard
1 Answer
0
Avatar
Jan Novák
Best Answer

Předem je potřeba říci, že pokud nebudete souhlasit s podobou schvalovaného materiálu, tedy s návrhem hlasování, je vaším právem hlasovat proti či se zdržet hlasování.

Pokud chcete zvýšit, či jinak upravit kvalitu schvalovaného materiálu, aby byla větší pravděpodobnost jeho prohlasování (schválení), je možné zúčastnit se k tématu vytvořených dedikovaných diskuzí ve vyhlášené podobě (online, osobně, elektronické diskuzní fóum). Vyhlášení těchto diskuzních příležitostí v období před hlasováním není pro spuštění hlasování Per Rollam závazné, ale jedná se o preferovaný způsob seznamování členské základny se záměry a získávání průběžné podpory, zpětné vazby a námětů členů. 

Průběžnou zpětnou vazbu a náměty mohou členové Výboru poskytnout kdykoli, např. pomocí formuláře https://www.coachfederation.cz/internal-feedback .

 

Avatar
Discard