KOUČOVACÍ ŠKOLY

Představujeme koučovací školy, které podporují ICW, Mezinárodní týden koučování.

ICF, Mezinárodní federace koučů, definuje celosvětové standardy profesionálního koučování. Tyto standardy zahrnují Kompetence profesionálního koučování a Etický kodex. ICF vyžaduje od svých certifikovaných členů jejich prokazatelnou znalost a používání v praxi. Budoucí koučové získají potřebné znalosti a dovednosti studiem koučinku ve studijních programech, které jsou akreditovány ICF a vyhovují tak vysokým standardům ICF.

Rádi bychom Vás seznámili s vybranými koučovacími školami, které v České republice ICF akreditované kurzy nabízejí.

NEUROLEADERSHIP

Jsme první, kdo v České republice představil a rozvinul unikátní metodu Brain-Based Coaching, která vychází z poznatků moderní neurovědy a dalších sociálních věd. S námi ovládnete účinné, celosvětově osvědčené techniky koučinku a leadershipu, které napomáhají pozitivním změnám zvyšováním kvality myšlení. Vychováváme profesionální kouče a trénujeme manažery ve využívání koučovacích dovedností již od roku 2008. Máme letité a velmi silné renomé — více než 1000 absolventů a více než 1000 odtrénovaných manažerů v České a Slovenské republice. Jsme licencovaným partnerem NeuroLeadership Institutu a jediným vlastníkem know how Dr. Davida Rocka, zakladatele NeuroLeadership Institutu, na výuku jeho metodologie v České a Slovenské republice.

Basic – základní koučovací dovednosti
Advanced – pokročilé koučovací dovednosti
Professional – profesionální koučovací dovednosti

Koučink Centrum

Koučink Centrum je první specializovaná firma na koučování v České republice, která ma za sebou 14 let úspěšného působení na trhu.

Naší vizí je změna přístupu k životu a rozvoji. Přejeme si, aby se koučovací přístup stal přirozenou součástí života moderně myslícího člověka.

Posláním Koučink Centra je šíření špičkového know-how, informování o moderních postupech řízení lidí a zprostředkování koučinku v rámci komerčních i nekomerčních projektů.

Kouč

Atria Group CZ

Atria Group je mezinárodní konzultační společnost, jejímž cílem je poskytovat svým klientům ta nejlepší řešení v oblasti leadershipu, soft skills a osobního rozvoje. Díky spolupráci s předními mezinárodními poskytovateli rozvojových programů a hodnotících nástrojů (Erickson International, Process Communication Model, Persona Global) přináší Atria Group na místní trhy prvotřídní programy a konzultanty.

The Art & Science of Coaching
PCM® Coach
High Performance Team Coaching

Koučink Akademie

Vytváříme akreditovaný prestižní program pro externí a interní kouče. Naši koučové jsou profesionální koučové, mentoři a supervizoři koučů. Přidanou hodnotou práce našich koučů je dlouhodobá manažerská zkušenost, včetně zkušenosti z pracovních pozic v korporacích. Máme zkušenosti s nastavením procesu koučování do firmy.

Koučování používáme jako rozvojový a podpůrný prostředek napojený na rozvoj firemní kultury.

První spirála kouče – 64 hodin ACSTH
Druhá spirála kouče – 73 hodin ACSTH
Mentorink spirála – 10 hodin ACSTH

Tvoříme budoucnost koučování

Jsme největší celosvětová organizace definující podobu a pravidla profesionálního koučování, aby přinášelo maximální hodnotu všem, kteří jej využívají pro svůj rozvoj.

Připojte se k nám. Jako kouč, jako podporující partner, jako klient profesionálních koučů ICF.

Odoo • Text and Image