Oslava rovnodennosti
11 října, 2023 od
Oslava rovnodennosti
ICF Infobot

Rádi bychom tímto poděkovali všem, kteří se v pátek 22. 09. 2023 zúčastnili neformálního osobního setkání v areálu vodních sportů v Praze Troja.

Organizační tým připravil bohatý program, který byl v 16:00 odstartován spontánním bubnováním a tancem. Máme radost, že Vás tento program natolik pohltil, že i přes zapůjčení 40 bubnů různých velikostí a nástrojů, ke kterým ani nedokážeme přiřadit správný název, natož přijít na to, jak se na ně správně hraje, si musel hlavní bubeník hlídat svůj buben, jinak by to pravděpodobně dopadlo jako se slavnými podšálky v Účastnících zájezdu od Michala Viewegha. Seskupení DRUM FLOW se postaralo o společné naladění koučů, jež některé z nás za zvuků bubnů a pohybů tanečnic i svobodně rozezpívalo. A díky uvolněné atmosféře a chuti si užít jedinečnou příležitost, jsme mohli zažít energii, která nás pak doprovázela celým večerem. V 19:30 jste měli možnost zúčastnit se tzv. Fuckup Night nebo-li sdílení situací v našich životech v i mimo koučovací oblasti, které se zrovna dvakrát nepovedly. Nezapomenutelné bylo i občerstvení v podobě welcome drinku, studeného a teplého rautu, včetně grilovaného selátka, které přesvědčilo ke své konzumaci i jednu téměř vegetariánskou bytost. Mezi organizovaným programem spontánního bubnování a Fuckup Night, využili kouči volný prostor ke sdílení mezi sebou. A protože svou pracovní roli bereme kolikrát spíše jako životní, nezapřeli jsme v sobě vášeň pro koučování a témata, která nás zajímala, se velmi často týkala, jak jinak, než naši koučovací profese.

Těší nás, že se nám díky této akci podařilo vytvořit opět bezpečný prostor pro vzájemnou inspiraci mezi Vámi a že si krom příjemného večera a uvolněné nálady odnášíte i mnoho cenných tipů k Vašemu dalšímu růstu.  

Akce se zúčastnilo 29 koučů z české pobočky Mezinárodní federace koučů, která aktuálně čítá 110 členů. A díky velmi kladným referencím, které tato akce získala, se těšíme, že to bude první vlašťovka podobných neformálních setkání, které si pro sebe budeme společně tvořit. Ještě jednou děkujeme zejména výboru ICF ČR, všem zúčastněným koučům i zapojeným stranám, které nám pomohly tuto akci zrealizovat.

za organizační tým shrnula
Ing. Jana Hamplová, PCC

Organizační tým

Mgr. Zdeněk Cecava, ACC
Ing. Halka Baláčková, MBA, PCC, ACTC
Mgr. Pavla Knotková, PCC
Ondřej Filip, PCC
Ing. Jana Hamplová, PCC

#ICFCR #profesionalnikoucink #coaching 

____________

Na akci se podíleli:

DRUM FLOW, www.drumflow.cz. Spontánní bubnování®. Spojujeme srdce ve společném rytmu. Tel.: +420 777 703 008. 

Profesionální fotograf Jan Maghreb, www.janmaghreb.org, Tel.: +420 733 459 230. 


Oslava rovnodennosti
ICF Infobot
11 října, 2023
Sdílet tento příspěvek