Obnovte členství v ICF
Do 31. března 2022
6 února, 2022 od
Obnovte členství v ICF
Jan Novák

My všichni jsme součástí největší mezinárodní komunity profesionálních koučů ICF, která má nyní již přes 50 000 členů. Toto číslo neustále roste stejně jako počet certifikovaných koučů. Mnoho z nás se připojilo ke koučovací profesi, protože nám dává smysl provázet naše klienty na cestě v dosažení jejich cílů a spokojenosti. Členství v ICF nám pomáhá být nejen lepšími profesionály v naší profesi, ale i lepšími verzemi nás samotných. Společně představujeme nejvyšší kvalitu profesionálního koučování a s našimi kolegy z celého světa zvyšujeme standard našeho odvětví a povědomí o tom, jak má profesionální kouč a koučink vypadat. Členstvím v ICF se hrdě hlásíme ke standardům profesionálního koučinku, a tím se odlišujeme od dalších koučů. 

Naše česká pobočka je v posledních letech v mezinárodním srovnání prodlužování členství jednou z nejlepších zemí nejen v rámci regionu, ale i celého světa. Loňský rok prodloužilo své členství v ICF ČR 90,53% (2. místo za Litvou v rámci EMEA regionu), což je v porovnání s celosvětovým a EMEA průměrem na úrovni 78% skvělý výsledek.  

V lednu 2022 jsme překročili hranici 100 členů naší pobočky a věříme, že počet našich členů bude i nadále růst. To, jestli nás i příští rok bude více než 100, závisí i na tom, kolik z nás prodlouží své členství.

A co prodloužení členství přinese vám ?

  • výrazné odlišení se od dalších koučů na trhu,

  • sdílení zkušeností a navazování spolupráce s kolegy kouči,

  • přístup k datům z mapování trendů v koučování,

  • bezplatný nebo zvýhodněný přístup ke kvalitním vzdělávacím programům,

  • uvedení v registru koučů ICF,

  • možnost zapojení se do stávajících i nových projektů vč. ICW 2022,

  • možnost aktivně se podílet na vedení a směřování české pobočky.

Vážíme si vašeho členství v  ICF Global a ICF ČR / International Coaching Federation Czech Republic. Udržte své členství v ICF obnovením svého členství již dnes. 

Jako člen ICF ČR se budete i nadále těšit z důvěryhodnosti, komunity a příležitostí pro neustálý rozvoj, které se pojí s identifikací sebe jako člena největší světové komunity profesionálně trénovaných koučů. 

Těšíme se, že budeme společně rozvíjet koučink v ČR i v roce 2022.

Obnovte členství v ICF
Jan Novák
6 února, 2022
Sdílet tento příspěvek